Velkommen hos Turistrejser!

Turistrejser er et sæsonbaseret, dansk rejsebureau med speciale i pakkerejser til Nordcypern. Om sommeren har vi i højsæsonen faste afgange fra København og Billund. Resten af året arrangerer vi grupperejser og individuelle rejser på forespørgsel. Vi blev stiftet i 2012 og har kontor på Christianshavn i København.

Hvorfor bestille din ferie hos Turistrejser?

Hos Turistrejser ønsker vi at skabe gode ferieoplevelser på Nordcypern for danske ferierejsende. I det følgende kan du læse mere om, hvorfor vi er så begejstrede for Nordcypern, og hvordan vi arbejder for, at du får en god ferie i det nordcypriotiske.

Vi ønsker at udbrede kendskabet til Nordcypern som rejsemål

Vi synes, Nordcypern er et fantastisk rejsemål, som flere danskere bør kende. Derfor har vi gjort det til vores mission at udbrede kendskabet til Nordcypern som rejsemål. Vi er vilde med Nordcyperns rå natur, fascinerende historie og gæstfri lokalbefolkning, og vi er sikre på, at mange danskere vil få det ligesom os, når de lærer Nordcypern at kende.

Vi er eksperter i Nordcypern

Vi har indgående kendskab til Nordcypern og vejleder gerne vores kunder om nordcypriotiske forhold, eksempelvis lokale transportmuligheder eller kulturelle skikke. Alle vores fastansatte rejserådgivere har besøgt Nordcypern og deler meget gerne ud af deres viden og erfaringer. Det samme gør de autoriserede, lokale guider, vi bruger på vores udflugter. Vi tilbyder desuden vejledning til oplevelser på egen hånd som dykning, golf, vandreture i bjergene, hesteridning i landsbyer og ture til uspolerede sandstrande.

Vi fokuserer på Nordcyperns mest attraktive regioner

Vores rejsemål er centreret omkring to områder på Nordcypern: Kyrenia-regionen og Famagusta-regionen. I Kyrenia-regionen har vi hoteller i Kyrenia by, Lapta, Catalköy, Alsancak og Bellapais. I Famagusta-regionen har vi hoteller i Famagusta by, Bafra og Iskele. Kyrenia-regionen og Famagusta-regionen er spændende i sig selv og samtidig gode udgangspunkter, hvis man vil oplever andre områder på Nordcypern. Vi har kendskab til hele det nordlige Cypern og kan også vejlede om udflugtsmuligheder uden for de to regioner, eksempelvis til hovedstaden Nicosia eller den uberørte Karpaz-halvø.

Vi engagerer os lokalt

Vi engagerer os på forskellige måder i det nordcypriotiske samfund og kulturudvekslingen mellem lokalbefolkningen og danske turister. Eksempelvis udgiver vi forud for hver sæson i samarbejde med de nordcypriotiske turistmyndigheder en liste over årets planlagte begivenheder. Vi støtter også udvalgte velgørenhedsprojekter, for eksempel det nordcypriotiske havskildpaddeprojekt, som har til formål at beskytte de mange havskildpadder, der hvert år svømmer til Nordcypern for at yngle.

Vi tilbyder et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder

Vi er klar over, at mennesker har forskellige ønsker og behov, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder fra store resorts med Aqua Parks og All Inclusive over idylliske, stemningsfyldte boutiquehoteller med blomsterhaver til simple, familiedrevne hoteller, der emmer af lokal atmosfære. Vi er altid på udkig efter indkvarteringsmuligheder og tilføjer løbende nye hoteller til vores produktportefølje.

Vi inspicerer selv vores hoteller

Vi besøger med jævne mellemrum de hoteller, vi tilbyder på hjemmesiden. Det betyder, at vi foruden almindelig professionel rådgivning kan byde ind med personlige erfaringer, når vi rådgiver vores kunder. Ofte gør små detaljer en stor forskel. Så fortæl os, hvad du leder efter. Så fortæller vi dig, hvis det findes, hvor det findes.

Vi tror på ærlig kommunikation

Vores hjemmeside er fuld af information om vores rejsemål og hoteller, og vi lægger stor vægt på, at beskrivelserne er troværdige og lever op til vores egne erfaringer. Derfor er stort set alle tekster på siden udfærdiget i samarbejde med vores medarbejdere, der har besøgt stederne og med ærlighed og blik for detaljer bidrager til, at beskrivelserne stemmer overens med virkeligheden.

Vi tror på personlig rådgivning

Det er vigtigt for os, at du får den ferie, du drømmer om. Derfor lytter vi til dine ønsker og behov for at finde frem til den ferieløsning, der passer bedst til dig og dine medrejsende. Vores mål er at skabe de perfekte rammer for dit ophold, så du kan slappe af og nyde din ferie.

Vi har intet bestillingsgebyr

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en rejse. Vi sidder klar til at hjælpe og opkræver aldrig gebyr for dit opkald. Bestilling kan også ske direkte på vores hjemmeside via tre enkle trin. Du kan således frit vælge, om du vil bestille din ferie selv eller gøre det gennem en af vores rådgivere. Prisen er den samme, uanset hvordan du bestiller.

Vi tilbyder tryghed på rejsen

Som dansk rejsebureau kender vi til danske rejsendes ønsker og behov. Det betyder, at vi ofte er i stand til at løse akut opståede problemer gnidningsløst med vores nordcypriotiske samarbejdspartnere. Samtidig betyder det, at du som kunde er sikret den tryghed, der ligger i at bestille sin rejse hos et dansk rejsebureau. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har desuden en udvidet ansvarsforsikring gennem Europæiske ERV.