Ledige stillinger:

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Job hos Turistrejser

Er du rejselysten, har gode kunde- og salgsevner og mod på at give den gas midt i højsæsonen? Så er et job hos Turistrejser måske noget for dig. Hverdagen hos os er fyldt med rejsesnak, planlægning og gode gæsteoplevelser – og derfor elsker vi at møde på arbejde hver eneste dag.

Vi er et sæsonbaseret rejsebureau, som især har travlt hen over sommeren. Derfor ansætter vi primært nye medarbejdere til at varetage stillinger i salg og kundeservice i sommermånederne. Det giver dig, som ansat, en hel unik mulighed for at indgå i vores travle team på dét tidspunkt at året, hvor vi løber allerstærkest. Du kommer til at opleve alle facetter af vores lille arbejdsplads og vi garanterer dig, at ikke to dage er ens. Selvom der er tale om et kortere ansættelsesforløb, kan vi love dig, at du kommer ud på den anden side fyldt med rejseoplevelser, erfaring og branchekendskab.

Skal du i virksomhedspraktik i 2018?

Har du planer om et kortere praktikforløb i foråret/sommeren 2018 kan vi tilbyde dig et 1-2 måneders praktikforløb i perioden midt maj til midt august. Uanset om du er nyuddannet eller erfaren inden for dit felt, kan vi tilbyde dig en virksomhedspraktik, som giver dig større kendskab og mere viden inden for rejsebranchen – og nye kontakter til netværket.

Vi er særligt på udkig efter praktikanter, der har interesse inden for: Grafisk design, online markedsføring, sociale medier, kommunikation, billede og video produktion.

Ansøgningsprocessen

Turistrejser er et niche rejsebureau med speciale i rejser til Nordcypern. Vi har et stort kendskab til Nordcypern, og det er vigtigt for os at alle vores gæster mærker dette, uanset hvilken kundeservicemedarbejder de kommer i kontakt med. Derfor skal du som ny medarbejder naturligvis klædes godt på til opgaven. Vi tilbyder dig blandt andet at deltage i en studierejse til Nordcypern forud for din opstart hos os, for med egne erfaringer er du godt på klædt på til at rådgive og vejlede vores gæster.

Vores rekrutteringsarbejde begynder allerede i det tidligere forår, så vi er klar til sæsonstart. Vores ansættelse af nye medarbejdere følger nedenstående proces fra ansøgning til studierejse:

Ansøgning

Vi vil rigtig gerne vide en masse om dig. Send derfor en motiveret ansøgning og vedlæg dit CV. Har du anden dokumentation, der kan være relevant for os i relation til din ansøgning, må du gerne sende dette med.

Første samtale

Vi læser og vurderer alle indkomne ansøgninger og kalder de første kandidater til samtale, når ansøgningsfristen er udløbet. Samtalerne afholdes på vores hovedkontor i København. Er du kaldt til samtale, vil vi tage en snak med dig om dine faglige og personlige kompetencer for at afklare, om du passer til stillingen.

Anden samtale

Efter første samtalerunde kalder vi få kandidater ind til anden samtale, som især har fokus på dine faglige kompetencer. Vi udleverer små case-opgaver, du skal løse og vi afklarer ansættelsesforhold og løn.

Ansættelse

Er du det bedste match til stillingen, tilbyder vi dig en ansættelse. Du bliver inviteret ind på vores hovedkontor, så vi kan underskrive ansættelseskontrakt og du kan møde dine kollegaer.

Studierejse

Vi lægger vægt på at vores medarbejdere kan dele oplevelser og historier med gæsterne baseret på egne erfaringer og derfor sender vi dig på en studierejse til Nordcypern inden sæsonstart. Du vil besøge nogle af vores forskellige hoteller, møde vores lokale samarbejdspartnere på destinationen og opleve Nordcyperns omgivelser, kultur, natur og de lokales gæstfrihed, så du er så tæt på Nordcypern-ekspert som muligt efter endt rejse. Rejsen varer som regel en uge.