Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
   
   
   
 
 
 
 
 
 
Vejr og klima Bedømmelse
 19°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Trestjernet hotel der går i ét med naturen.

Oscar Park Hotel er et hotel for dig der ønsker mere end en solferie. Smukke omgivelser og historiens vingesus er en del af pakken, og her er noget for dem, der ønsker at bo i moderne omgivelser og samtidig vil opleve den uspolerede natur og de kulturelle oplevelser, som Famagusta-regionen er kendt for.      

God beliggenhed

Oscar Park Hotel er et oplagt valg hvis du ønsker en ferie med masser af kulturhistorie og smuk natur. Hotellets beliggenhed er perfekt til at udforske Nordcyperns smukke landskaber og de mange arkæologiske seværdigheder, der ligger i området. Salamisruinerne, der engang var en romersk havneby, ligger en kort gåtur væk, og i bil er der nem adgang til resten af regionens fascinerende historiske steder og naturoplevelser.

Værelser

Hotellet har to værelsestyper at vælge imellem – Deluxe eller standard. De store Deluxe-værelser på hotellets førstesal har udsigt over Salamisruinerne, og alle standardværelser har kig til bjergene. Værelserne er smagfuldt indrettet, og er designet med den omkringliggende natur i mente, og alle værelser har enten balkon eller terrasse.

Restaurant og barer

På Oscar Park Hotel kan du nyde mad og drikke i hotellets restaurant, der serverer lækre lokale retter fra deres a la carte menu. Hotellet har desuden to barer, en hyggelig traditionel irsk pub og Lobby Bar, der har servering 24 timer i døgnet. Der er flere tyrkiske restauranter i nærområdet men har du lyst til at udforske lidt på egen hånd, ligger Famagusta by blot fem kilometer væk med et bredt udvalg af spisesteder, caféer og barer. 

Faciliteter

Hotellet har både swimmingpool og børnepool der begge ligger omkranset af smukke, gamle pinjetræer. Fra poolområdet er der desuden gangsti til en lækker, privat strand. Og når du har kølet af ved pool og strand, kan du udfordre dine medrejsende ved hotellets bordtennisbord.
Ønsker du at udforske regionen på egen hånd anbefaler vi, at du lejer en bil under ferien. Turistrejser kan hjælpe med at arrangere billeje, og der er gratis parkering på hotellet.

 

                                                         

Pension: Morgenmad.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-