Famagusta-tur
Famagusta-tur

Fra romersk bystat til nutidens forbudte by. Rundtur i Famagusta og omegn i hælene på den dramatiske historie om Middelhavets mest efterstræbte ø, siden kærlighedsgudinden Afrodite skyllede i land på sydkysten.

Karpaz-tur

Cyperns længste og fineste strand, hvide sandbakker og glasklart hav så langt øjet rækker, uberørt natur, skildpadder, vilde æsler, ældgamle kirker, fred, ro og fugle på træk. Velkommen til Karpaz.

Kyrenia-tur
Kyrenia-tur

Se en storslået 360 graders-udsigt fra borgen, hvor Walt Disney siges at have hentet inspiration til eventyrslottet i Snehvide. Få en fornemmelse af livet som ridder.

Nicosia-tur

Tag med til den gamle by bag murene i verdens sidste delte hovedstad, kryds grænsen til den græskcypriotiske del til fods, og rejs hjem med oplevelsen af to vidt forskellige kulturer i bagagen.

Bådture
Bådture

En ferie på Nordcypern er ikke fuldendt uden at have oplevet den smukke kyst fra søsiden. I strålende sol om dagen eller ved solnedgang. Intet sted folder synet sig smukkere ud end på havet set fra et skibsdæk.

Bjerglandsbyer i syd
Bjerglandsbyer i syd

Vil du også med på vores heldagstur gennem Troodos bjergene til den helt enestående panoramaudsigt fra fire højtliggende landsbyer på øens skovklædte tinder? Så kan du glæde dig til en dag fyldt med ægte, cypriotiske sanseoplevelser og pragtfulde anekdoter fra den dygtige, dansktalende guide på turen.