Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Strandbeliggenhed  Lille, men hyggeligt
 Dejligt poolområde  Familiær stemning
 Halvpension (tilkøb)  Vandsport (tilkøb)
 Strandbeliggenhed
 Lille, men hyggeligt
 Dejligt poolområde
 Familiær stemning
 Halvpension (tilkøb)
 Vandsport (tilkøb)
Vejr og klima Bedømmelse
 12°C
3.5 af 5
(Opdateres dagligt) (60 bedømmelser)

Havudsigt og egen sandstrand

Middelhavet spiller en hovedrolle på Ada Beach Hotel, som med egen sandstrand indbyder til en afslappende ferie for både store og små. Hotellet ligger for foden af Femfingrebjergene, hvis berømte Saint Hilarion-slot kan ses hver aften, når det oplyses på sin bjergtop. Nyder du synet fra Ada Beach Hotels terrassebar, kan du kombinere udsigten til slottet og den smukke aftenhimmel med en af barens spændende cocktails. Hotellet ligger otte kilometer fra Kyrenia, som let nås med lokalbus.

Sol, strand og vand

Ada Beach Hotel ligger direkte ved kysten, og hotellet udnytter beliggenheden optimalt. Hotellet har sin egen strand med fint sand, og hotellets restaurant og bar er indrettet med blik for den evigt fascinerende udsigt over Middelhavets bølger. Fra hotellet er der otte kilometer til centrum af den historiske havneby Kyrenia, hvis markeder, gader og seværdigheder afgjort er et besøg værd. Kyrenia nås let med lokalbussen, som stopper i gåafstand fra hotellet.

Mulighed for tilkøb af havudsigt

På Ada Beach Hotel har nogle værelser fransk altan, mens andre har balkon. Ønsker du havudsigt, har du mulighed for at bestille det som tilkøb, når du booker dit værelse. Der er ikke wi-fi på værelserne, men wi-fi er gratis på dele af fællesområderne.

Flot poolområde og egen strand

Mulighederne for at bade og nyde solen er næsten uanede på Ada Beach Hotel. Her er frit valg mellem det lækre poolområde, den fine sandstrand og diverse terrasser, som alle er indrettede med liggestole og parasoller. Vælger du at nyde solen ved poolen, kan du dagen lang købe drikkevarer og snacks i hotellets poolbar. Poolen har desuden et børneafsnit til glæde for hotellets yngste gæster.

Fantastisk aftenudsigt

Hver aften oplyses slottet Saint Hilarion, som ligger på en af Finfingrebjergenes tinder. Det imponerende syn kan opleves fra Ada Beach Hotels terrassebar, hvorfra udsigten til bjergene er spektakulær og med fordel kan nydes med en af barens drinks eller cocktails. Prøv for eksempel en ’Ada Cocktail’, som er hotellets egen opfindelse.

Pension: Morgenmad er inkluderet i prisen. Halvpension kan tilkøbes.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-