Lille, men hyggeligt  Balkon eller terrasse
 Shuttle til centrum  Familiær stemning
 Internet  Halvpension (tilkøb)
 Lille, men hyggeligt
 Balkon eller terrasse
 Shuttle til centrum
 Familiær stemning
 Internet
 Halvpension (tilkøb)
Vejr og klima Bedømmelse
 12°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Familiedrevet hotel tæt på Kyrenia og Bellapais

Hyggelige Altinkaya Holiday Resort drives af en tyrkisk-cypriotisk familie, der sætter en ære i at skabe en god atmosfære for alle gæster. Hotellet ligger midt mellem den historiske havneby Kyrenia og bjerglandsbyen Bellapais, som er kendt for sine velbevarede klosterruiner. Altinkaya Holiday Resort tilbyder indkvartering i hotelværelse eller bungalow og er med sin gode placering et godt udgangspunkt for en ferie fuld af spændende oplevelser.

Afslappet atmosfære og smukke blomsterbede

Altinkaya Holiday Resort drives af en tyrkisk-cypriotisk familie, som insisterer på, at atmosfæren skal være rar for alle, og det gør, at stemningen på hotellet altid er afslappet. Parret er glade for blomster har indrettet hotelområdet med et væld af små haver og bede, hvis planter står flot til hotellets hvidkalkede vægge.

Tæt på Kyrenia og Bellapais

Altinkaya Holiday Resort ligger midt mellem den historiske havneby Kyrenia og bjerglandsbyen Bellapais, som er kendt for sine klosterruiner. Afstanden til begge dele er kort. Fra Altinkaya Holiday Resort er der blot to kilometer til centrum af Kyrenia og tre-fire kilometer til Bellapais. Hotellet tilbyder gratis shuttle bus til og fra centrum af Kyrenia, som dermed nås på få minutter. De nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter og barer ligger én kilometer fra Altinkaya Holiday Resort, mens der er halvanden kilometer til den nærmeste sandstrand.

Værelser med terrasse eller balkon

Altinkaya Holiday Resort er delt op i en hovedafdeling og komplekset ’The Residence’ og tilbyder indkvartering i bungalows og hotelværelser. Indretningen er simpel og varierer fra værelse til værelse. I bungalows kan bo op til fire personer, mens hotelværelserne kun kan bookes til to. Alle værelser har terrasse eller balkon med udsigt til haven, poolen eller bjergene. Der er ikke wi-fi på værelserne, men wi-fi er gratis i hotellets lobby og ved hotellets poolbar.

Afslapning ved poolen

Der er aldrig langt til en dukkert på Altinkaya Holidays Resort, da begge hotellets afdelinger har eget poolområde. Har du børn med på ferien, anbefales det, at du vælger poolen ved hovedområdet.

Mad under åben himmel

Altinkaya Holiday Resort har én restaurant, Armonia Restaurant, der hver dag anvendes til servering af retter morgen og aften. Restauranten fungerer både som indendørs- og udendørsrestaurant, hvilket giver gæsterne mulighed for også at nyde lækre tyrkisk-cypriotiske retter under åben himmel. Hotellet har ligeledes to barer. Den ene, Armonia Bar, har åbent hele året, mens den anden, hotellets poolbar, er åben i sommerhalvåret, hvor den serverer drinks og andre forfriskninger dagen lang.

Pension: Morgenmad indgår i prisen, halvpension kan tilkøbes.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-