Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Roligt poolområde  Minigolf med udsigt
 Intim atmosfære  Børnefrit (min 10 år)
 Idylisk beliggenhed  Shuttle til centrum
 Roligt poolområde
 Minigolf med udsigt
 Intim atmosfære
 Børnefrit (min 10 år)
 Idylisk beliggenhed
 Shuttle til centrum
Vejr og klima Bedømmelse
 17°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Børnefrit boutiquehotel ved klosterlandsby

Elegante Bella View Boutique Hotel ligger ved bjerglandsbyen Bellapais, som er kendt for sine velbevarede ruiner efter klostret af samme navn. Det lille hotel, der som det første på Nordcypern nogensinde fik status som boutiquehotel, byder blandt andet på saltvandspool, minigolf, flot udsigt over Kyrenia og komfortable værelser med balkon og gratis wi-fi. Bella View Boutique hotel egner sig ikke til børnefamilier, idet hotellet ikke tager ikke imod børn under 10 år. Et hotel for dem, der sætter pris på idylliske omgivelse og intim atmosfære.

Flot udsigt

Med sin placering tæt på bjerglandsbyen Bellapais er Bella View Boutique Hotel begunstiget af smukke omgivelser og flot udsigt i alle retninger. Kigger man den ene vej, kan man se Femfingrebjergenes sider og tinder rejse sig, og drejer man hovedet, kan man se ned over den historiske havneby Kyrenia og videre ud over Middelhavet.

Intim atmosfære

Fra man træder ind ad døren på Bella View Boutique Hotel, mærker man hotellets særlige stemning, som er præget af varme og intimitet. De smukke oliemalerier på væggene slår tonen an, og sammen med den personlige service er den hyggelige indretning med til at skabe en intim atmosfære, som gør opholdet på det lille boutiquehotel til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Værelser med balkon

De 21 værelser på Bella View Boutique Hotel er smagfuldt indrettede og følger resten af hotellet, hvad angår elegance og farvevalg. Får du behov for at holde dig orienteret på ferien, kan du benytte hotellets gratis wi-fi, som er tilgængeligt på værelserne. Alle værelser på Bella View Boutique Hotel har egen balkon.

Saltvandspool og minigolf

Bella View Boutique Hotel har et flot poolområde, hvor liggestole og parasoller står klar rundt om hotellets saltvandspool. Her kan man tage en dukkert eller slænge sig i solen og nyde udsigten over Kyrenias tage og kysten. Hotellet har desuden sin egen minigolfbane, hvor en drink kan nydes under spillet.

Restaurant og bar

Morgenmaden serveres hver dag i hotellets restaurant ’Sofa’, som har pladser både indenfor og udenfor. Hotellet har desuden en hyggelig lobby bar, som er åben året rundt, og en pool bar, der tilbyder drinks og andre forfriskninger ved poolen i sommerhalvåret.

Bellapais

Bjerglandsbyen Bellapais ligger i gåafstand fra Bella View Boutique Hotel. Landsbyen var i en årrække hjemsted for forfatteren Lawrence Durell (1912-1990), og to af byens caféer skændes stadig om, hvilken af dem der var hans foretrukne. Landsbyen har sit navn efter Bellapais-klostret, som blev grundlagt af augustinermunke i 1205. Ruinerne efter klostret er velbevarede og afgjort et besøg værd.

Et voksenhotel

Bella View Boutique Hotel ønsker at skabe fredelige rammer om gæsternes ferie og tager ikke imod børn under 10 år.

Pension: Morgenmad indgår i prisen.