Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Balkon eller terrasse  Idyllisk beliggenhed
 Roligt poolområde  Børnefrit (min 12 år)
 A la carte måltider  Shuttle til centrum
 Balkon eller terrasse
 Idyllisk beliggenhed
 Roligt poolområde
 Børnefrit (min 12 år)
 A la carte måltider
 Shuttle til centrum
Vejr og klima Bedømmelse
 12°C
4.5 af 5
(Opdateres dagligt) (20 bedømmelser)

Fredfyldt hotel for foden af bjergene

Beliggende tæt på bjerglandsbyen Bellapais og med panoramaudsigt over Kyrenia, de omkransende bjerge og havet indbyder Bellapais Monastery Village til en afslappende ferie i rolige og meget smukke omgivelser. Bellapais Monastery Village emmer af personlig atmosfære, og mange gæster vender tilbage år efter år for at nyde freden, udsigten og den cypriotiske gæstfrihed.

Med bjergene som nabo

Bellapais Monastery Village ligger for foden af Kyrenia-bjergene, som på engelsk kaldes Five Finger Mountains. Navnet skyldes en overleveret fortælling om en tid, hvor verden var befolket af giganter, og ser man godt efter, er det tydeligt, at en af bjergtoppene ligner en kæmpemæssig, knyttet næve. Kyrenia-bjergenes højeste punkt, Mount Kyparissovouno, ligger 1.024 meter over havets overflade, og bjergene danner bagtæppe for den enestående panoramaudsigt på Bellapais Monastery Village, der med frit udsyn over Kyrenias hustage og havets blå nuancer let kan konkurrere med selv de smukkeste postkort.

Bellapais og klostret

Bellapais Monastery Village ligger i gåafstand fra bjerglandsbyen Bellapais. Landsbyen var i en årrække hjemsted for forfatteren Lawrence Durell (1912-1990), som blandt andet skrev om livet på Cypern, og to af landsbyens caféer er den dag i dag uenige om, hvilken af dem der var hans foretrukne. Bjerglandsbyens stolthed er Bellapais-klostret, på engelsk Bellapais Abbey, som blev grundlagt af augustinermunke i 1205. De smukke og velbevarede ruiner er afgjort gåturen værd.

Flot indretning og egen balkon eller terrasse

Bellapais Monastery Village er et smukt indrettet hotel. Dybe, mørke trænuancer går igen overalt i indretningen, både indendørs og udendørs, og man mærker, at hotellet sætter en ære i at tage sig pænt ud. Værelserne på Bellapais Monastery Village matcher resten af indretningen og har alle egen balkon eller terrasse. Har du behov for at holde dig orienteret på ferien, kan du benytte hotellets gratis WI-FI i receptionen.

Smukt poolområde

Poolområdet på Bellapais Monastery Village består af to swimmingpools, som stilfuldt omkranses af liggestole og parasoller. Her er rige muligheder for at lade roen sænke sig og slappe af med udsigt til bjergene. Lukker du øjnene, kan du høre fuglene kvidre i de omkringliggende træer.

Voksenhotel

Bellapais Monastery Village er et hotel for det voksne publikum. Hotellet har en aldersgrænse på 12 år og fokuserer på at give sine gæster et afslappende ophold med fokus på komfort. Tre gange om dagen, dog ikke søndag, afgår en gratis bus fra hotellet til Kyrenias centrum, så gæsterne ikke skal spekulere på transport frem og tilbage fra byen. Bellapais Monastery Village har mange gæster, som vender tilbage hvert år, og det skyldes ikke mindst hotellets hyggelige, personlige atmosfære.

Ferie som det passer dig

Når du bestiller ferie på Bellapais Monastery Village, har du mulighed for at foretage individuelle tilkøb, så ferien bliver, som du vil have den. Ønsker du et større værelse, kan du vælge at bestille en bungalow i to plan, og vil du have a la carte morgenmad hver morgen, kan det ligeledes bestilles. Bellapais Monastery Village er hotellet for dig, der sætter pris på cypriotisk gæstfrihed i smukke, fredelige omgivelser med unik udsigt og gerne vil være fri for højlydt underholdning og larmende poolaktiviteter. En fredfyldt oase for foden af bjergene.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-