Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Favorit for familier  Naturskønt landsbyområde
 Wifi og bordtennis  Mulighed for All Inclusive
 Vandrutsjebaner  Bungalow eller hotelværelse
 Favorit for familier
 Naturskønt landsbyområde
 Wifi og bordtennis
 Mulighed for All Inclusive
 Vandrutsjebaner
 Bungalow eller hotelværelse
Vejr og klima Bedømmelse
 12°C
3.5 af 5
(Opdateres dagligt) (20 bedømmelser)

Børnenes favorit med vandrutsjebaner og masser af muligheder

Ved den idylliske landsby Lapta ligger Club Simena Hotel som en skøn, børnevenlig perle. Her kan ungerne boltre sig i både sol og skygge ved hotellets to pools med snoede vandrutsjebaner og swim-up poolbar – eller plaske i den søde børnepool med egen lille børnerutsjebane. Der er mulighed for All Inclusive, og hotellet er perfekt til den afslappende familieferie med gratis Wifi på alle fællesarealer og minibus til Kyrenia by direkte fra hotellets hoveddør. 

Hyggeligt og naturskønt område ved kysten

Club Simena Hotel ligger flot tilbagetrukket mellem de høje palmer i udkanten af Lapta, som er kendt for sine citrontræer og hyggelige landsbystemning med små butikker, lokale restauranter og suveræne turistfaciliteter langs kysten. Fra hotellet er der blot 1 km til Middelhavets bølgebrus. I den centrale del af Lapta findes gode beach clubs med sandstrand og faciliteter mod betaling. Ved Hotel Sempati findes en fin, lavvandet stenstrand, der kan benyttes gratis.

All Inclusive eller ej – bungalow eller balkonværelse?

Fleksibiliteten er stor og betingelserne de bedste, for hotellet tilbyder alt fra blot morgenmad til All Inclusive, og I kan vælge fra dobbeltværelse til bungalows i flere størrelser. Club Simena Hotels traditionelle, hvide bungalows omkranser poolområdet og har en god indretning af lidt ældre dato, men i original cypriotisk stil. Her får I terrasse og god plads – også til den store familie. Hotellets dobbeltværelser ligger i hovedbygningen og har balkon samt en nyere, men mere enkel indretning.

Minibus fra hotellets hoveddør til Kyrenia

Frister bylivet, seværdigheder og souvenirbutikkerne inde i Nordcyperns historiske havneby, Kyrenia, som ligger 18 km mod øst ad den smukke kyststrækning, så hopper I nemt og rørende billigt på en minibus lige uden for hotellet.

Perfekt til familieferie

På Club Simena Hotel er der plads til at lege, koble fra og slappe af. I kan ikke undgå at bemærke den fantastiske bjergudsigt fra poolområdet og fornemme duften fra hotellets farverige haver. Der venter jer mange, skønne gåture langs kysten.

Pension: Morgenmad, Halvpension eller All Inclusive. For børn under 12 år kan tilkøbes måltidspakker til halv pris.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-