Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Familiefavorit  Strandbelligenhed
 Afslappet atmosfære  Dejligt poolområde
 Vandsport (tilkøb)  Dykkerskole (tilkøb)
 Familiefavorit
 Strandbelligenhed
 Afslappet atmosfære
 Dejligt poolområde
 Vandsport (tilkøb)
 Dykkerskole (tilkøb)
Vejr og klima Bedømmelse
 12°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Prisliste

Gæstfrit hotel med egen sandstrand

Med placering direkte ved Middelhavet, egen sandstrand, stor pool, frodige haver, mulighed for dykning og andre vandaktiviteter samt fitness og wellnessfaciliteter inviterer Denizkizi Resort til en behagelig ferie i afslappede omgivelser. Hotellet har taget imod gæster i mere end 30 år og er kendt for sin imødekommenhed og gode service. Denizkizi Resort har en god størrelse og henvender sig både til familier og par.

To afdelinger omgivet af frodige haver

Denizkizi Resort består af to hoteller, Denizkizi Hotel og Denizkizi Royal, der ligger side om side på den samme grund. Resortets gæster er velkommen til at benytte faciliteterne på begge hoteller, uanset hvilket af dem de bor på. Udendørsarealerne på Denizkizi Resort består af stier og frodige, anlagte haver, hvor farvestrålende bougainvilleabuske, roser og frugttræer skaber en hyggeligt stemning.

Smukt beliggende

Denizkizi Resort er bygget helt ned til Middelhavet og byder på en udsigt over sandstranden, bugten og Femfingrebjergene, der er et postkort værdig. Resortet ligger på kystsiden i landsbyen Alsancak, hvorfra der er otte kilometer til den historiske havneby Kyrenia. Kyrenia er kendt for sine livlige gader, spændende shoppingmuligheder og mange seværdigheder, og har du lyst til at besøge byen, kan du benytte lokalbussen, som kører fra hovedvejen i Alsancak, få minutters gang fra Denizkizi Resort.

Værelser med hav- eller bjergudsigt

Der er flere værelsestyper på Denizkizi Resort. Nogle værelser har udsigt til bjergene, mens andre har udsigt til havet. Værelserne på Denizkizi Royal er af ældre dato, men har nyrenoverede badeværelser. Et mindre antal værelser er bygget som sammenhængene værelser med dør imellem. Disse er velegnede til familier med mindre børn, som kan bestille på forespørgsel. På alle værelser er der mulighed for wi-fi mod betaling.

Privat sandstrand

Foran Denizkizi Resort ligger resortets private sandstrand, Denizkizi Beach, som er en af områdets bedste. Sandet er fint, og stranden egner sig godt til børn, fordi den har en børnevenlig dybde mange meter ud i bugten. På stranden venter solsenge, parasoller, strandhåndklæder, bad, brusere og omklædningsrum, som resortets gæster gratis kan benytte. Bliver du sulten eller tørstig på strandturen, kan du besøge resortets strandrestaurant, der byder på forskellige frokostretter og kolde drikke.

Semi-olympisk pool

Trænger du til afveksling fra stranden, kan du hoppe en tur i resortets semi-olympiske ferskvandspool, der med en længde på 33 meter og dybder fra 0,7 meter til 2,2 meter egner sig til både svømning og afslapning. Der er solsenge, parasoller og brusebad ved poolen, og i den ene ende ligger en separat børnepool, som med en dybde på 0,7 meter er populær blandt resortets yngste gæster.

Fitness- og wellnesscenter

Denizkizi Resort har eget fitness- og wellnesscenter, som gør det let at holde formen ved lige på ferien. Centret er udstyret med moderne maskiner til træning af både cardio- og styrketræning og rummer desuden jacuzzi, dampbad og sauna, som er til fri afbenyttelse for resortets gæster. Centret tilbyder desuden diverse massager mod betaling.

Dykning og andre vandaktiviteter

På Denizkizi Resort ligger en af Cyperns førende dykkerskoler, The Nautilus Diving Centre, og hotellets gæster har mod betaling mulighed for at tage dykkercertifikat og komme med under havoverfladen. Havet omkring Denizkizi Resort egner sig godt til dykning, og kommende dykkere kan glæde sig til mange spændende oplevelser med alt fra farverige fiskearter til gamle skibsvrag. Foruden dykning tilbyder Denizkizi Resort ligeledes mod betaling en række andre vandaktiviteter som jekski, bananbåd, vandski og ture med speedbåd.

Pension: Morgenmad. Halvpension kan tilkøbes.

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-