Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Gåafstand til strand  Rolige omgivelser
 Familiær stemning  Balkon eller terrasse
 Halvpension (tilkøb)  Havudsigt (tilkøb)
 Gåafstand til strand
 Rolige omgivelser
 Familiær stemning
 Balkon eller terrasse
 Halvpension (tilkøb)
 Havudsigt (tilkøb)
Vejr og klima Bedømmelse
 12°C
3.5 af 5
(Opdateres dagligt) (20 bedømmelser)

Afslappet atmosfære på fredeligt, familiedrevet hotel

Med en blanding af hotelværelser, bungalows og bungalowværelser byder familiedrevne Club Simena Hotel sine gæster velkommen til en behagelig ferie i udkanten af den fredelige landsby Lapta, cirka 16 kilometer vest for Kyrenia. Et roligt, familievenligt hotel med få hundrede meter til stranden og god plads til at slappe af og nyde ferien.

Fredelige omgivelser

Hotel Sempati ligger i udkanten af landsbyen Lapta. Lapta er præget af udsigten til Femfingrebjergene i den ene retning og Middelhavet i den anden, som begge hele tiden dukker op, uanset hvor i byen man befinder sig. Landsbyen er velegnet til gåture og byder på et fint udvalg af butikker, caféer og restauranter, nogle med cypriotiske specialiteter, andre med internationale menukort.

God forbindelse til Kyrenia

Fra Lapta er der cirka 16 kilometer til områdets hovedby, den historiske havneby Kyrenia. Kyrenias torve, gader og seværdigheder nås let med lokalbus. Bussen afgår fra hovedvejen, som ligger i gåafstand fra hotellet.

Hotelværelse, bungalow eller bungalowværelse

Hotel Sempati tilbyder flere værelsestyper. Hotellet råder over hotelværelser med balkon, hvoraf nogle har havudsigt, bungalows med terrasse ved poolen og bungalowværelser ved bjergsiden. Fælles for værelserne er, at de er pæne og funktionelle. Indretningen er smagfuld, og man føler sig hurtigt hjemme i de indbydende, lyse rum. Der er ikke wi-fi på værelserne, men wi-fi er gratis i hotellets lobby og på terrassen foran hotellet.

Pool og strand

Hjertet i Hotel Sempati er den store swimmingpool, som ligger foran hotellet. Poolområdet, som ligger i Hotel Sempatis lukkede have, er omkranset af træer og palmer og hele vejen rundt om poolen står liggestole og parasoller klar til at blive brugt af hotellets gæster. Foruden poolen kan de badelystne glæde sig over, at Sempati Hotel ligger få hundrede meter fra en lille strand og Middelhavets blå bølger.

Pension: Ingen pension. Morgenmad og halvpension kan tilkøbes.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-