Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Boutique hotel  Fredelig beliggenhed
 Bjergudsigt  Lille og hyggeligt
 Anmelderrost  Morgenmad indgår
 Boutique hotel
 Fredelig beliggenhed
 Bjergudsigt
 Lille og hyggeligt
 Anmelderrost
 Morgenmad indgår
Vejr og klima Bedømmelse
 17°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Betagende boutiquehotel i fredfyldt landsby

På det charmerende Kemerli Konak Boutique Hotel er fred og afslapning i højsædet. Hotellet ligger roligt på nordsiden af Femfingrebjergene i landsbyen Zeytinlik og fremstår som et smukt eksempel på cypriotisk arkitektur. Hotellets 38 flotte værelser er udstyrede med autentiske cypriotiske møbler, gratis wi-fi og har alle egne navne. Fra Kemerli Konak Boutique Hotel er der 3 kilometer til den historiske havneby Kyrenia.

Fredelig beliggenhed

Kemerli Konak Boutique Hotel ligger i landsbyen Zeytinlik, som med tre kilometer til områdets hovedby, Kyrenia, og omtrent lige så langt til havet er fredeligt placeret på nordsiden af Femfingrebjergene. Zeytinlik, som betyder olivenlund på tyrkisk, er en af Cyperns ældste landsbyer og menes at have været hjem for tempelriddere i middelalderen. En formodning, som understreges af byens tidligere navn, Templos.

Dejlige værelser

Kemerli Konak Boutique Hotel har 38 værelser, som alle er unikke og har egne navne. Indretningen udviser respekt for cypriotisk kultur uden at gå på kompromis med komforten. Blandt andet kan hotellets gæster glæde sig over at sove i autentiske cypriotiske senge, ligesom alle kommoder på værelserne er udsmykkede med traditionelle, cypriotiske mønstre. Moderne bekvemmeligheder som gratis wi-fi har værelserne naturligvis også, og med room service 24 timer er den næste forfriskning altid inden for rækkevidde.

Hyggelig restaurant

I kort gåafstand fra Kemerli Konak Boutique Hotel ligger hotellets restaurant, hvor morgenmaden serveres. Restauranten tilbyder desuden et udvalg af spændende, cypriotiske retter, både til frokost og om aftenen. Restauranten er også åben for gæster, som ikke bor på hotellet, og det blandede publikum skaber en hyggelig stemning på restauranten.

Høj tilfredshed

Gæster, der har boet på Kemerli Konak Boutique Hotel, udtrykker meget stor tilfredshed med deres ophold. Især roses Kemerli Konak Boutique Hotel for sin smukke arkitektur, sit imødekommende personale og sin gode mad. 

Lej en bil

Booker du værelse på Kemerli Konak Boutique Hotel, anbefaler vi, at du samtidig bestiller billeje. Afstanden til havet og Kyrenias centrum på tre kilometer er ganske vist ikke voldsom, men de lokale minibusser kører ikke i området. Med egen bil er det let at tage på opdagelse i området, og parkering på hotellet er gratis.

Pension: Cypriotisk landsbymorgenmad er inkluderet i prisen.