Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 18-hullers golfbane  Swimmingpool
 Shuttle til stranden  Rolige omgivelser
 Tennisbane  Halvpension (tilkøb)
 18-hullers golfbane
 Swimmingpool
 Shuttle til stranden
 Rolige omgivelser
 Tennisbane
 Halvpension (tilkøb)
Vejr og klima Bedømmelse
 19°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Golfparadis mellem havet og bjergene

Smukt placeret i Esentepe mellem middelhavskysten og Femfingrebjergene er Korineum Golf & Beach Resort en drømmedestination for alle golfentusiaster. Hotellets 18-hullers bane er en af Cyperns suverænt bedste og byder med fyre-, oliven- og Johannesbrødtræer, anlagte søer og spektakulær udsigt til havet og bjergene på unikke golf- og naturoplevelser. Foruden den enestående golfbane inviterer Korineum Golf & Beach Resort med egen sandstrand, tennisbaner, spa-, wellness- og fitnesscenter samt rummelige værelser med balkon og Wi-Fi til en behagelig ferie i skønne omgivelser.

Et naturligt golfparadis

Golfbanen på Korineum Golf & Beach Resort er designet af golfbanearkitekterne David Hemstock og Peter Harradine og blev anlagt i 2007 i en naturlig skov af fyre-, oliven- og Johannesbrødtræer. De 18 huller byder på interessante udfordringer mellem træerne og banens to anlagte søer, og udsigten til Middelhavet og Femfingrebjergene er med til at gøre banen til en unik golf- og naturoplevelse. Glæd dig blandt andet til at prøve kræfter med banens signaturhul, hul 16, som med par på fire kræver to særdeles velovervejede slag fra tee til green og af samme grund har fået navnet ”Double Trouble”. 

Havskildpadder og vilde kaniner

Korineum Golf & Beach Resort ligger i Esentepe ved Cyperns nordkyst, kun få kilometer fra den fredede strand Alagadi, som besøges af havskildpadder i ynglesæsonen. Området er uberørt og tilbyder optimale betingelser for det naturlige dyre- og planteliv. Både på og omkring golfbanen kan du derfor blandt andet møde vilde kaniner, anemoner og jordbærplanter. Korineum Golf & Beach Resort bidrager til at fastholde bæredygtigheden i området på forskellige måder, blandt andet ved at bruge planter til at afsalte vandet til golfbanen og dens to søer, som har dannet egne økosystemer med ferskvandsfisk.

Store værelser med Wi-Fi

Med størrelser mellem 31 og 36 kvadratmeter er der god plads til golftasken på Korineum Golf & Beach Resorts værelser. Værelserne har alle fransk altan, hvorfra udsigten til det smukke område omkring hotellet kan nydes. Har du brug for at holde dig opdateret, kan du benytte hotellets gratis Wi-Fi, som er tilgængeligt på værelserne.

Egen sandstrand

Korineum Golf & Beach Resort har sin egen sandstrand, som ligger blot 1,5 kilometer fra hotellet og kan besøges med gratis shuttle bus. På stranden venter liggestole, parasoller og en hyggelig strandbar. Stranden har både et sand- og et græsareal, så tager du madkurven med, kan du nyde frokosten på stranden uden at få sand i maden.

Tennis, fitness og pool

Korineum Golf & Beach Resort har hele fire grustennisbaner, som hotellets gæster gratis kan benytte i op til to timer hver dag. Er du ikke til ketsjersport, kan du i stedet holde formen ved lige i hotellets fitnesscenter, som ligeledes er gratis at benytte. Hotellet tilbyder desuden diverse spa- og wellnessoplevelser som aromaterapi og anti-stressmasssage mod betaling. Vil du bare slappe af i det gode vejr, kan du nyde solen ved hotellets poolområde. Her er en stor pool til voksne og en mindre til børn.

Gratis shuttle bus til Kyrenia

Korineum Golf & Beach Resort ligger 12 kilometer fra Kyrenia, og med hotellets gratis shuttle bus er det let at komme frem og tilbage. Kyrenias gamle bydel og historiske, hesteskoformerede havn er værd at besøge, og byens livlige gader med butikker, restauranter, caféer og barer byder på mange sjove oplevelser.

Morgen- og aftenbuffet

Morgenmad og aftensmad er inkluderet i ophold på Korineum Golf & Beach Resort. Måltiderne spises i ’Carob Island Restaurant’, som er den ene af hotellets to restauranter. Både morgen og aften serveres maden som buffet. Hotellets anden restaurant, ’The Valley Restaurant’, er en a la carte-restaurant, som tilbyder både lokale og internationale retter. Hotellet har desuden to barer. Hyggeligst er ’The Loggerhead Sports Bar’, hvor en god golfdag kan afsluttes med et spil billard, backgammon eller bare en velfortjent drink.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-