Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Tæt på strand  Lille, men hyggeligt
 Dejligt poolområde  Nyhed 2017!
 Middelhavsstemning  Gratis Wi-FI (lobby)
 Tæt på strand
 Lille, men hyggeligt
 Dejligt poolområde
 Nyhed 2017!
 Middelhavsstemning
 Gratis Wi-FI (lobby)
Vejr og klima Bedømmelse
 12°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Hyggeligt blåhvidt middelhavshotel 300 meter fra stranden

Med flot udsigt til Femfingrebjergene og i gåafstand til stranden ligger hyggelige Merit Aphrodite Hotel, der i klassisk blå og hvid middelhavsstil byder velkommen til en afslappende ferie i landsbyen Alsancak, knap 9,5 kilometer fra den historiske havneby Kyrenia, som let og billigt nås med lokalbus. Merit Aphrodite Hotel byder på swimmingpool med børneafdeling og poolbar, og hotellets gæster kan desuden frit benytte solstole og omklædningsfaciliteter i den nærtliggende strandklub Golden Bay. Merit Aphrodite Hotel er nyligt åbnet i 2017 og tilbyder indkvartering i hotelværelse eller bungalow-værelse.

Med udsigt til tinderne

Merit Aphrodite Hotel er opført med øje for den smukke udsigt til Femfingrebjergene, der dagen lang skifter karakter i takt med solens vandring over himlen. Fra hotellet, der ligger i den fredelige landsby Alsancak, kommer du let og billigt med lokalbus til områdets historiske og levende hovedby, Kyrenia. Bussen afgår foran hotellet, og det koster cirka 10 kroner at køre med. Synes du, Merit Aphrodite Hotel lyder bekendt, har du helt ret. Hotellet har nemlig taget navn efter den græske gudinde for kærlighed og skønhed, Afrodite, der ifølge græsk mytologi blev født på Cypern.

Flere indkvarteringsmuligheder

På Merit Aphrodite Hotel bestemmer du selv, om du vil bo i hotelværelse eller bungalow-værelse. Hotelværelserne har balkon, mens bungalow-værelserne har balkon eller terrasse. Balkonerne på bungalow-værelserne deles på god sydeuropæisk facon med naboværelset uden adskillelse på midten. Er I flere afsted sammen, kan I vælge at bo i familie-bungalow. Merit Aphrodite Hotels familie-bungalows indeholder to værelser med dør imellem og har plads til op til seks personer. Et oplagt valg, hvis børnene skal have deres eget værelse, men stadig være tæt på far og mor.

Afslapning ved poolen

Hjertet i Merit Aphrodite Hotel er hotellets swimmingpool, der omkranset af liggestole, parasoller og blomstrende buske er et naturligt centrum for hotellets gæster. Poolen har børneafdeling, hvor de mindste kan bade, og poolbar med et udvalg af kolde drikkevarer til både store og små. Fra din liggestol kan du nyde udsigten til Femfingrebjergene, mens du lader dig opvarme af det lune middelhavsklima.

Golden Bay strandklub

Er swimmingpoolen ikke nok til at dække dit badebehov, kan du besøge Golden Bay Beach Club og stikke fødderne i Middelhavet. Strandklubben ligger blot 300 meter fra Merit Aphrodite Hotel, og hotellets gæster kan frit benytte Golden Bays solstole og omklædningsfaciliteter i forbindelse med deres besøg.

Restaurant og gratis Wi-Fi i lobbyen

Merit Aphrodite Hotel har egen restaurant, Aphrodite Restaurant, der serverer nordcypriotiske specialiteter og internationale retter. Får du behov for at være online, tilbyder Merit Aphrodite Hotel gratis Wi-Fi i lobbyen.

Pension: Morgenmad er inkluderet.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-