Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Livsstilhotel  All Inclusive indgår
 God beliggenhed  Spa og wellness
 Tagterrasse  Nyhed 2017!
 Livsstilhotel
 All Inclusive indgår
 God beliggenhed
 Spa og wellness
 Tagterrasse
 Nyhed 2017!
Vejr og klima Bedømmelse
 18°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Femstjernet livsstilshotel tæt på centrum

Med egen strand, tagterrassepool og lækkert wellnesscenter byder femstjernede Lord’s Palace Hotel sine gæster velkommen til en ferie i luksuriøse omgivelser godt en kilometer fra Kyrenias centrum. Udvendigt som indvendigt skiller Lord’s Palace Hotel sig ud fra mængden, og hotellets unikke kombination af elegance, komfort og kvalitet går igen i alt fra indretningen af værelserne til maden på hotellets restauranter. Med i opholdet på Lord’s Palace Hotel følger hotellets All Inclusive-program.

Tæt på centrum

Med cirka 1 kilometer til centrum ligger Lord’s Palace Hotel blot en spadseretur fra Kyrenias spændende butikker, livlige markeder og historiske seværdigheder. I lokalområdet omkring hotellet findes supermarkeder, barer og restauranter.

Tagterrasse med bar, pool og fantastisk udsigt

Lord’s Palace Hotel er med god ret stolt af sin tagterrasse, som byder på bar, swimmingpool og imponerende udsigt over byen og bjergene. Baren, The Sky Bar, serverer fristende drinks og har sin egen a la carte-menu, som er fuld af spændende retter. Herfra kan udsigten over Kyrenia nydes, og drejer man hovedet, kan man se Kyrenia-borgen og klosterlandsbyen Bellapais. Tagterrassen fuldendes af en flot swimmingpool, som omkranset af behagelige liggestole og parasoller inviterer til afslapning.

Flotte, rummelige værelser

Ligesom resten af hotellet er værelserne på Lord’s Palace Hotel skabt med sans for kvalitet og elegance. Indretningen bærer præg af hotellets britiske inspiration, både hvad angår farve og materialevalg, og man fornemmer let, at der er gjort noget ud af selv de små detaljer. Værelserne varierer i størrelse, men da det mindste er hele 27 kvadratmeter, er der god plads at boltre sig på for alle hotellets gæster. Alle værelser har gratis wi-fi.

Spa, wellness og egen strand

Lord’s Palace Hotel har adgang til egen strand, hvor gæsterne kan nyde solen og tage en dukkert i Middelhavet. Her venter liggestole og parasoller til dem, der foretrækker sand og havvand over tagterrassens udsigtspool. Efter solbadningen kan et besøg i Lord’s Palace Hotels spa anbefales. Spaen, som er særdeles smukt indrettet, kombinerer europæiske og asiatiske traditioner og tilbyder et bredt udvalg af massager og behandlinger. Her er blandt andet swimmingpool, to tyrkiske bade, fire terapirum, frisører til både herrer og damer samt et fitnesscenter.

All Inclusive

Lord’s Palace Hotels All Inclusive-program inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad samt ubegrænsede lokale drikkevarer – også alkoholiske – til frokosten og om aftenen. Gratis lokale drikkevarer kan desuden nydes dagen igennem på nogle af hotellets barer. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i hotellets Spice Restaurant, hvis store vinduer giver frit udsyn til den flotte udsigt mod havet. Hotellet rummer foruden Spice Restaurant og The Sky Bar restauranten Komur Ocakbasi, der serverer klassiske tyrkiske og cypriotiske retter, The Beach Restaurant, der serverer is, pizza, burgere og snacks ved stranden, samt en café.

Pension: All Inclusive

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-