Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Tæt på havet  Lille, men hyggeligt
 Rolige omgivelser  Familiær stemning
 Halvpension (tilkøb)  Havudsigt (tilkøb)
 Tæt på havet
 Lille, men hyggeligt
 Rolige omgivelser
 Familiær stemning
 Halvpension (tilkøb)
 Havudsigt (tilkøb)
Vejr og klima Bedømmelse
 19°C
3.6 af 5
(Opdateres dagligt) (33 bedømmelser)

Hyggeligt, familiedrevet hotel

Med placering for foden af Femfingrebjergerne direkte ved Middelhavet inviterer Manolya Hotel til daseferie i den hyggelige landsby Lapta, 14 kilometer fra Kyrenia. Hotellet byder blandt andet på lækkert poolområde med panoramaudsigt over havet og sit eget lille strandområde. Manolya Hotel er et mindre, familiedrevet hotel, som er kendt for sin venlige og afslappede atmosfære og har mange faste gæster, som vender tilbage år efter år.

Rolig beliggenhed og god forbindelse til Kyrenia

Manolya Hotel ligger ved Middelhavet i den hyggelige landsby Lapta for foden af Femfingrebjergene. I Lapta findes en god håndfuld restauranter, caféer og et marked, og landsbyen egner sig fortrinligt til gåture. Fra Lapta er der 14 kilometer til områdets hovedby, den historiske havneby Kyrenia, som byder på et væld af shoppemuligheder og seværdigheder. Vil du besøge Kyrenia, kan du benytte lokalbussen, som har stoppested ved indgangen til Manolya Hotel og kører mellem Kyrenia og Lapta flere gange i timen i dagstimerne.

Værelser med balkon

De simpelt indrettede værelser på Manolya Hotel har alle balkon med plads til at nyde ferien. Når du bestiller, har du mulighed for at tilkøbe værelse med havudsigt. Gør du det, kan du nyde den skønne udsigt til Middelhavet fra værelset og balkonen ferien igennem. Manolya Hotel tilbyder wi-fi på alle værelser mod betaling.

Spis ude eller inde

Restauranten på Manolya Hotel serverer cypriotiske specialiteter og internationale retter, og du bestemmer selv, om du vil nyde maden indenfor eller under åben himmel på restaurantens udeareal. Hotellet byder desuden på baren American Bar, som er placeret på hotellets hyggelige terrasse og lokker med et bredt udvalg af drinks og likører.

Pool og eget strandområde

Manolya Hotels poolområde er smukt placeret et stenkast fra vandet med ugeneret udsigt over Middelhavet. Her venter en aflang swimmingpool, der omkranses af liggestole, hængekøjer og parasoller, hotellets gæster gratis kan benytte. Få skridt tættere på havet ligger hotellets lille strandområde, hvor yderligere liggestole står klar til afslapning efter et dyp i Middelhavet.

Snorkling og fiskeri

Havet omkring Manolya Hotel er ideelt til både snorkling og fiskeri. Har du ikke din egen fiskestang med, kan du leje fiskeudstyr på hotellet. Manolya Hotel tilbyder ligeledes dykkerkurser til dem, der vil opleve havet og dets beboere under overfladen.

Pension: Ingen. Morgenmad eller halvpension kan tilkøbes

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-