Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Familiefavorit  Strandbelligenhed
 Gåafstand til centrum  Stort poolområde
 Vandrutchebaner  Spa
 Familiefavorit
 Strandbelligenhed
 Gåafstand til centrum
 Stort poolområde
 Vandrutchebaner
 Spa
Vejr og klima Bedømmelse
 12°C
4.9 af 5
(Opdateres dagligt) (6 bedømmelser)

Central beliggenhed og egen Aqua Park

Der er lagt op til en sjov ferie på Oscar Hotel, som blandt andet byder på Aqua Park med vandrutsjebaner og bølgepool, anlagt sandstrand, tennisbane og spa. Hotellet ligger smukt placeret ved havet, kun én kilometer fra Kyrenias historiske centrum, hvis hyggelige gader og pladser indbyder til at gå på opdagelse i byens mange butikker, restauranter, caféer og seværdigheder. Bo på værelse med balkon og hav alt inden for gåafstand.

Tæt på det hele

Oscar Hotel ligger kun én kilometer fra Kyrenias historiske centrum, og byens hesteskoformede havn og gamle bydel kan derfor let nås til fods. Kyrenia er områdets største by og fuld af spændende butikker, fristende restauranter og interessante seværdigheder. Ønsker du at blive i lokalområdet omkring Oscar Hotel, finder du også her både caféer, restauranter og barer.

Aqua Park

Oscar Hotel har sin egen Aqua Park med tre swimmingpools og udendørs jacuzzi. To af hotellets pools er indrettet med vandaktiviteter, som både børn og barnlige sjæle vil elske. Den ene er udstyret med to vandrutsjebaner, mens den anden er en stor bølgepool, hvor vandet aldrig står stille. Har du brug for at tage en pause fra vandaktiviteterne, eller foretrækker du bare en lidt mere fredelig atmosfære, kan du slappe af ved hotellets tredje og største pool, som ligger hyggeligt omkranset af palmer ved hotellets have.

Anlagt sandstrand

Oscar Hotel ligger ved havet, og hotellet har anlagt sin egen sandstrand, som gæsterne frit kan benytte. Stranden er 30 meter bred og ligger få meget fra hotellet. Liggestole og parasoller er ligesom ved hotellets poolområder gratis. Hotellet tilbyder mod betaling diverse former for vandaktiviteter ud for stranden. Får du lyst til en drink, er den inden for rækkevidde i hotellets strandbar.

Værelser med balkon

Alle værelser på Oscar Hotel har egen balkon med borde og stole, hvorfra det behagelige middelhavsklima kan nydes. Har du behov for at bruge din telefon, computer eller tablet, kan mod betaling benytte Oscar Hotels Wi-Fi, som er tilgængeligt både på værelserne og fællesarealerne.

Sjove aktiviteter

Foruden sin Aqua Park og sandstrand byder Oscar Hotel i samarbejde med nabohotellet Vuni Palace Hotel på en lang række aktiviteter for både store og små. De to hoteller deler faciliteter med hinanden og tilbyder blandt andet tennisbane, minigolf, bordtennis og kæmpeskak. Om aftenen kan de voksne gæster prøve lykken på Vuni Palace Hotels kasino.

Spa med tyrkisk bad

Oscar Hotel har spa med tyrkisk bad. Her kan du slappe af i saunaen, prøve dampbadet og få temperaturen ned igen i den afkølede pool. Mod betaling kan du eksperimentere med en af de mange former for massage og hudbehandlinger, spaen tilbyder, for eksempel skummassage, chokoladeterapi, mudderterapi, aromamassage, honningmassage og tropisk body scrub.

Pension: Morgenmad. Halvpension kan tilkøbes.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-