Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
   
   
   
 
 
 
 
 
 
Vejr og klima Bedømmelse
 11°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Centralt beliggende i Kyrenia

Bella Pia Hotel ligger centralt i Kyrenia i gåafstand fra havnen og dens væld af butikker og restauranter.Det populære hotel dyrker selv en del af de grøntsager, der bruges i hotellets køkkener, og byder foruden sin centrale beliggenhed blandt andet på to swimmingpools, barer, restauranter samt egen fodboldbane.

Tæt på alt

Bella Pia Hotel ligger en kilometer fra Kyrenias centrum og har dermed hele den centrale del af byen inden for gåafstand. Hvad enten du har lyst til at gå på opdagelse i byens markeder, udforske restauranternes kulinariske tilbud eller opleve den historiske havn, ligger det hele lige uden for døren. Regn med 20 minutters gang i slentretempo fra hotellet til havnen.

To pools og egen fodboldbane

Bella Pia Hotel har to swimmingpools. Begge har børnesektioner til de mindste, og den ene er udstyret med en hyggelig poolbar. Hotellet råder desuden over en græsfodboldbane på 75 gange 100 meter, to kunstgræsbaner på 30 gange 50 meter samt en løbebane, som kan anvendes af både professionelle og amatører. Er du til lidt mere stillestående aktiviteter, kan du glæde dig over, at hotellet også byder på dart og bordtennis.

Værelser med balkon

Værelserne på Bella Pia Hotel er indrettet med komfort for øje og har alle egen balkon. Udsigten er forskellig fra værelse til værelse, men alle værelser har udsigt mod enten poolen, haven, bjergene eller byen. Der er ikke wi-fi på værelserne, men der er wi-fi flere steder på hotellets fællesarealer.

Barer og restauranter

Bella Pia Hotel er kendt for sin gode mad og dyrker selv en del af de grøntsager, der anvendes i køkkenerne. Hovedrestauranten bruges blandt andet til servering af morgenmad, mens hotellets anden restaurant er en a la carte-restaurant, som fokuserer på fisk, skaldyr og cypriotiske retter. Bella Pia Hotel har desuden flere barer, som serverer snacks og drikkevarer. Prøv for eksempel den hyggelige Garden Bar, hvor et kølig glas kan nydes med udsigt til hotelhavens blomster, træer og palmer.

Mest for voksne

Bella Pia Hotel er mere et voksenhotel end et familiehotel. Hotellet har dog ingen aldersgrænse, og det kan ikke forventes, at hotellet er børnefrit.

Pension: Morgenmad indgår. Halvpension kan tilkøbes.