Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 All Inclusive (tilkøb)  Grønne omgivelser
 Vandrutchebaner  Ferielandsby
 Familiefavorit  Familieindkvartering
 All Inclusive (tilkøb)
 Grønne omgivelser
 Vandrutchebaner
 Ferielandsby
 Familiefavorit
 Familieindkvartering
Vejr og klima Bedømmelse
 12°C
3.2 af 5
(Opdateres dagligt) (53 bedømmelser)

Populært, familievenligt hotel for foden af Femfingre-bjergene

På hyggelige Riverside Garden Resort bestemmer du selv, om du vil bo i hotelværelse eller villa. Hotellet ligger smukt for foden af Femfingre-bjergerne, og med swimming pools til både store og små samt gratis busservice til stranden er en badetur altid inden for rækkevidde. Riverside Garden Resort drives af en cypriotisk familie og er et charmerende hotel med plads til alle.

For foden af Femfingre-bjergene

Riverside Garden Resort ligger i rolige Alsancak for foden af Femfingre-bjergene. De imponerende bjergsider giver hotellet en fantastisk udsigt, og har du mod på en vandretur, kan du opleve orkidéer og andre vilde blomster i bjergene. Riverside Garden Resort ligger otte kilometer fra Kyrenia, som let nås med lokalbussen, som har stoppested blot 500 meter fra hotellet.

Vælg mellem hotelværelse eller villa

På Riverside Garden Resort bestemmer du selv, om du vil bo i hotelværelse eller villa. Hotelværelserne er nyopførte og byder blandt andet på jacuzzi og balkon, mens de simplere villaer er af ældre dato. Vælger du at bo i villa, kan du se frem til mere plads og flere muligheder. Villaerne er forskellige i størrelse og indretning, nogle i ét plan, andre i to. De har alle ét eller flere soveværelser, opholdsrum med køleskab og elkedel samt balkon eller terrasse. Et godt alternativ til hotelværelser for børnefamilier og andre, der gerne vil bo sammen på ferien.

Poolområde med aqua park

I hjertet af Riverside Garden Resort ligger hotellets poolområde, som er smukt omkranset af blomster, træer og palmer. Til børn og barnlige sjæle byder hotellet på sin egen lille aqua park med fire vandrutsjebaner i forskellige størrelser. Foretrækker du en mere afslappende pooloplevelse, kan du nyde solen ved hotellets ’relax pool’, som er forbeholdt voksne. Riverside Garden Resort har yderligere en længere pool, som egner sig til svømning.

Gratis bus til stranden

Får du lyst til at tage til stranden, kan du benytte dig af hotellets shuttle bus, som er gratis for hotellets gæster. På stranden er der solsenge, parasoller og brusere, som Riverside Garden Resorts gæster frit kan benytte.

Valgfri pension og halv pris for børn

Når du bestiller dit ophold på Riverside Garden Resort, kan du tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive. Bestiller du hjemmefra, spiser børn under 12 år til halv pris.

Aktiviteter for store og små

Riverside Garden Resort byder på aktiviteter for alle aldersgrupper. De mindste vil blive glade for hotellets flotte legeplads, hvor gynger, rutsjebaner, sandkasser og et legetårn venter. Legepladsen ligger på en stor græsplæne med borde og stole til forældrene. Større børn og voksne kan se frem til at svinge ketsjeren på hotellets tennisbane, som ligger fredeligt indkapslet af buske og træer. Internet har Riverside Garden Resort naturligvis også. Netadgangen er gratis i hotellets Ranch Bar og kan tilkøbes på hotelværelser.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-