Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
 Nyrenoveret hotel  Middelhavsstil
 Bungalowværelser  Pool med børnebassi
 Balkon eller terrasse  Halvpension (tilkøb)
 Nyrenoveret hotel
 Middelhavsstil
 Bungalowværelser
 Pool med børnebassi
 Balkon eller terrasse
 Halvpension (tilkøb)
Vejr og klima Bedømmelse
 22°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Hyggeligt hotel i charmerende middelhavsstil

Hvidkalkede vægge og blå træskodder slår stemningen an på hyggelige Santoria Holiday Village og gør sammen med haven, blomsterne og oliventræerne hotellet til et rart sted at være. Hjertet på Santoria Holiday Village er hotellets flotte poolområde, hvor liggestole og parasoller omkranser swimmingpoolen. Her er et lille soppebassin, hvor de mindste kan dyppe fødderne, og en poolbar, hvor tørsten kan slukkes. Santoria Holiday Village ligger i Alsancak, otte kilometer vest for den historiske havneby Kyrenia, som let kan nås med lokalbus.

For foden af bjergene

Santoria Holiday Village ligger for foden af Femfingrebjergene i Alsancak-området, otte kilometer vest for den historiske havneby Kyrenia, som byder på et væld af shoppemuligheder og seværdigheder. Ikke langt fra hotellet afgår lokalbus i begge retninger, som gør det let at komme til og fra Kyrenia, Lapta og den populære Escape Beach Club.

Intim atmosfære

Santoria Holiday Villages hvidkalkede bungalows med blå træskodder indeholder i alt 24 værelser, og den intime atmosfære betyder, at der oftest er fredeligt og roligt på hotellet. De charmerende omgivelser og hotellets venlige personale indbyder til en afslappet stemning, hvor man tager hensyn til hinanden, mens man nyder ferien.

Værelser med terrasse eller balkon

Alle gæster på Santoria Holiday Village bor i værelser i hotellets hvide bungalows. Værelserne er simpelt indrettede og har alle terrasse eller balkon med udsigt mod haven, poolen eller bjergene. Der er ikke wi-fi på værelserne, men wi-fi er gratis i hotellets lobby.

Herligt poolområde

Midt i Santoria Holiday Village ligger hotellets poolområde, som er bygget op omkring en stor swimmingpool, hvor der både er plads til at svømme og lege. I den ene ende findes et soppebassin til de mindste. Poolområdet er ligesom resten af hotellets areal forskønnet med oliventræer og blomster, som sammen med bungalowernes hvidkalkede vægge og blå træskodder understreger, at man befinder sig tæt på Middelhavet. Poolområdet er desuden udstyret med en poolbar, som sikrer, at der aldrig er langt til den næste forfriskning.

Cypriotisk aften

I sommerens højsæson arrangerer Santoria Holiday Village lejlighedsvis cypriotisk aften med lokal mad, musik og underholdning. En oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med de festlige cypriotiske traditioner.

Pension: Morgenmad indgår prisen.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-