Balkon eller terrasse  Dejligt poolområde
 Internet  Lille, men hyggeligt
 God beliggenhed  Grønne områder
 Balkon eller terrasse
 Dejligt poolområde
 Internet
 Lille, men hyggeligt
 God beliggenhed
 Grønne områder
Vejr og klima Bedømmelse
 22°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

The Ship Inn

Med sin afslappede og helt uforlignelige stemning er The Ship Inn et af de hyggeligste hoteller på Nordcypern. Hotellet ligger få kilometer fra Kyrenias centrum og er omkranset af en frodig, gammel have med oliventræer, palmer og citrontræer, hvor luften er mættet af solbagte, sydlandske dufte. Her er udsigt til Femfingerbjergene, og små havestier fra hotellets garden rooms og gæstevillaer fører til den store, turkisblå pool, hvor en skyggefuld poolbar er samlingspunkt for en hyggelig sludren. Hotellet har desuden gratis Wi-Fi på fællesarealer.  

Beliggenhed

The Ship Inn ligger få km fra Kyrenias centrum, som kan nås med slentretur eller en kort køretur med dolmus fra hotellet til havnefrontens promenade, byens lækre spisesteder og charmerende ferieindkøb i de livlige, smalle gader. Der er også gode restauranter i gåafstand fra hotellet, som i øvrigt ligger smukt placeret for foden af Skt. Hilarions højdedrag, hvor Kyrenias middelalderborg knejser øverst over byen, mens nordcypriotiske flag blafrer om kap med havbrisen. Ind mod land er der udsigt til nordkystens skovklædte Femfingerbjerge med uforglemmelige naturoplevelser og autentiske bjerglandsbyer.

Hotellet

The Ship Inn er en ægte, rustik perle med charmerende, mørke træbjælker, pænt interiør og med skibsstemningen sat i hotellets restaurant, som serverer lokale specialiteter og internationale retter samt i baren, der tilbyder gode snacks og småretter i løbet af dagen. Hotellet er velkendt for sin hyggelige, afslappede stemning, og mange feriegæster vender tilbage år efter år for at nyde gæstfriheden og ikke mindst hotellets frodige have. For de aktive er der tennisbane og fitness lokale samt en stor pool.

Alle værelser har egen balkon eller terasse

Værelsesmulighederne hos The Ship Inn fordeler sig på rummelige dobbeltværelser i hotelbygningen samt gæstevillaer og garden rooms i haven. Alle værelser har egen balkon eller terrasse og er indrettet som ikke-ryger værelser med TV, badeværelse og skøn udsigt mod bjergene, Middelhavet eller haven. Hotellet tilbyder gratis Wi-Fi på på fællesarealer. Gæstevillaerne rummer 2 soveværelser og har plads til 4 voksne, så pga. et begrænset antal anbefales det at booke disse tidligt.

Midt i haven ligger den turkisblå pool med brede, flade trappetrin

Hotellets frodige have med oliventræer, palmer og citrontræer omkranser poolområdet på The Ship Inn, hvor der er behagelige solsenge og en hyggelig poolbar. Luften sitrer solbagt og krydret mellem de skyggefulde træer, som afdæmper alle lyde til en afslappet summen. Selve poolen er stor og har brede, flade trin, der er perfekte til en kølende, lavvandet siddeplads ind i mellem svømmeture og dovne plask på dybere vand i poolens anden ende.

Middelhavsbølger og tre populære strande i nærheden

Fra hotellet er der udsigt til Middelhavet, og skulle de mørkeblå bølger friste til en udflugt, så er Kyrenia-regionens bedste strande inden for fornuftig rækkevidde: Den populære Kervansaray Beach er velbesøgt også af de lokale, og den fashionable Escape Beach kan prale af en sand overflod af vandsport og aktiviteter. Også The Ambience Beach Club er et besøg værd og et glimrende sted at opleve strandstemning. Den nemmeste vej til alle strande er med de lokale dolmus minibusser, men herudover har hotellet en fin taxiservice.

 Pension: Morgenmad er inkluderet, og halvpension kan tilkøbes.

 

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-