Vejr og klima Bedømmelse
 11°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Uspecificeret hotel

Uspecificeret hotel er vores billigste alternativ til dig, der ikke stiller krav til din indkvartering. Uspecificeret hotel egner sig ikke til børnefamilier eller andre, der har behov for komfort og service.

Rejsemålet

Område og indkvarteringssted oplyses først ved ankomst til rejsemålet. Indkvarteringen kan ske hvor som helst på rejsemålet, også på hoteller, pensionater med videre, der ikke er beskrevet i Turistrejsers program. Flytning fra et indkvarteringssted til et andet kan forekomme med 12 timers varsel, også flere gange under opholdet. Guideservice på rejsemålet kan ikke forventes.

Hotellet

Du er garanteret et simpelt værelse samt adgang til toilet og bad. Rengøring og pension er ikke inkluderet, uanset hvad indkvarteringstedets øvrige gæster tilbydes. Restaurant, bar, swimmingpool, WI-FI, aircondition, sikkerhedsboks og lignende hotelfaciliteter kan ikke forventes. Støjgener fra natteliv, trafik, byggeri og andre støjkilder må forventes. Indkvarteringsstandarden på uspecificerede hoteller er lav, og reklamationer over indkvarteringsstandarden modtages ikke.

Hvis I er flere, der rejser sammen

Når I er flere, der rejser sammen, kan I ikke forvente at blive indkvarteret samme sted, når I bestiller uspecificeret hotel. Det er dog muligt mod et gebyr at få garanti for at bo på samme hotel/pensionat. Kontakt Turistrejser på 32 12 76 76 for yderligere information og priser.