Kontakt vores
kundeservice
telefonisk på
32 12 76 76
Se åbningstider
   Tæt på havet
 Vandland  Stort poolområde
 Familiefavorit  Familieindkvartering
 
 Tæt på havet
 Vandland
 Stort poolområde
 Familiefavorit
 Familieindkvartering
Vejr og klima Bedømmelse
 32°C
(Opdateres dagligt) (0 bedømmelser)

Sjovt vandland, hyggelig landsbystemning og smuk havudsigt

Lapta Holiday Club ligger i den hyggelige landsby Lapta for foden af Femfingrebjergene, kun 100 meter fra Middelhavet. Hotellet har eget vandland med vandrutsjebaner, små haver med palmer, blomster og træer, udendørsområde med flot havudsigt og kort afstand til stranden. Med mulighed for gåture i landsbyen, badeture ved Middelhavet, løbeture langs kysten og besøg i havnebyen Kyrenia. Hvis du kan bære over med at at dele af hotellet kan forekomme slidt og ufærdigt, er Lapta Holiday Club er et godt udgangspunkt for mange slags ferier.

Aqua Park og swimmingpools

Til stor glæde for sine yngste gæster har Lapta Holiday Club sit eget vandland. Vandlandet byder på swimmingpool med børnevenlig vanddybde og hele fem sjove vandrutsjebaner. Ved siden af vandrutsjebanerne er opsat liggestole, hvor mor og far slappe af, hvis de da ikke selv er hoppet i vandet for at tage en rask svømmetur i hotellets semiolympiske swimmingpool eller for at få en forfriskende drink med udsigt til de omkringliggende palmer i poolbaren, som er placeret i midten af hotellets største swimmingpool. Her er også masser af liggestole, hvor ferien kan nydes på langs med en god bog eller musik i ørene.

Tæt på Beach Club

Vandlande og swimmingpools er sjove, men der noget særligt ved at være på stranden og mærke sandet mellem tæerne til lyden af bølgernes rolige brusen. Og det har Lapta Holidays Clubs gæster rig mulighed for at gøre. Hotellet ligger kun 100 meter fra Middelhavet og tæt på en af kyststrækningens Beach club’s, som mod betaling tilbyder liggestole, parasoller og vandsportsaktiviteter.

Værelser med balkon eller fransk altan

Værelserne på Lapta Holiday Club er lyse dobbeltværelser og har alle fransk altan eller balkon, hvor håndklæder og badetøj kan hænges til tørre. Hotellet har en tilbygning fra 2011 med nyere værelser, som har plads til to voksne og to børn. De resterende værelser er af ældre dato.  Alle værelser uanset opførelsesår, forekommer lidt slidte og med enkel indretning. Mod betaling er det muligt at få Wi-Fi på værelserne. Er behovet ikke så stort, kan du med fordel benytte dig af, at hotellet tilbyder gratis Wi-Fi ved vandlandet.

Smuk udsigt til Femfingrebjergene og Middelhavet

Udsigten er en del af oplevelsen på Lapta Holiday Club. I den ene retning rejser Femfingrebjergene sig og danner et postkortagtigt bagtæppe med sin blanding af grøn bevoksning og nøgne klippesider. I den anden retning er der udsigt til Middelhavets blå nuancer og møde med horisonten. Det kan anbefales at nyde havudsigten fra hotellets udendørsområde. For eksempel om aftenen, når solen går ned og himlen og havet skifter farve.

Charmerende haver og hjemmelavet lemonade

Lapta Holiday Club har flere små haver og grønne områder, hvor palmer, blomster og træer vokser vildt. Haverne er ikke store, men skaber en dejlig atmosfære på hotelområdet. Lapta Holiday Club er glad for de grønne områder, og hotellet laver sin egen hjemmelavede lemonade af friske citroner fra en af haverne.

Hyggelig landsbystemning

Lapta Holiday Club ligger i landsbyen Lapta. Byens er som skabt til gåture, og udsigten til bjergene og havet dukker hele tiden op, når man går rundt i området. Lapta har en god håndfuld restauranter, nogle med cypriotiske specialiteter, andre med internationale retter. Den lille landsby byder desuden på et par små cafeer, som er oplagte stoppesteder, når der skal gøres holdt. Lapta ligger 14 kilometer fra havnebyen Kyrenia, som er områdets største og byder på et væld af shoppemuligheder og seværdigheder. Vil du mærke stemningen i den større by, kan du tage lokalbussen til og fra Kyrenia flere gange i timen. Bussen stopper lige ved indgangen til Lapta Holiday Club.

Opgrader til morgenmad 

Når du bestiller værelse på Lapta Holiday Club, vælger du selv, hvilken pension du ønsker. Der er ingen pension inkluderet i grundprisen, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad. Bestiller du hjemmefra, spiser børn under 12 år til halv pris.

Pension: Ingen måltider. Morgenmad kan tilkøbes.

Prisliste

Afrejse
Rejselængde
Afrejse dato
Pax
2 Voksen
Voksne
-2+
Børn
-0+
Børnenes alder
Prisen gælder for alle rejsende og kan ændre sig, indtil du har gennemført bestillingen.
Pris i alt DKK ,-