Singlerejser

Singlerejser er populære blandt voksne singler i alle aldre, og det er der flere gode grunde til. På singlerejsen er du på ferie med andre voksne singler, og rejsen er tilrettelagt med fokus på det sociale. Singlerejsen er for dig, der gerne vil kombinere det bedste ved at rejse alene med det bedste ved at rejse sammen med andre.

Hos Turistrejser tilbyder vi to typer singlerejser: Singlerejser for voksne og singlerejser med børn. Singlerejser for voksne er for voksne singler, der rejser alene, mens singlerejser med børn er for singleforældre, der har børn med på ferien. I 2015 går vores singlerejser til destinationer i Tyrkiet og Nordcypern.

Singlerejser for voksne

Singlerejser for voksne er for voksne singler i alle aldre. På ferien tilbyder vi en række fælles aktiviteter og udflugter, som du kan vælge til og fra, som det passer dig. Undervejs kan du lære dine medrejsende bedre at kende. Mange vælger at spise sammen om aftenen og udveksle erfaringer fra dagens oplevelser. Det kan føre til morsomme og spændende samtaler, og nye venskaber kan opstå.

På singlerejser for voksne indkvarteres du som udgangspunkt på et deleværelse med to separate senge sammen med en medrejsende af samme køn og så vidt muligt i samme aldersgruppe. Ønsker du at bo alene, tilbyder vi et begrænset antal enkeltværelser med rabat på det normalt høje tillæg, der er på denne værelsestype.

Singlerejser med børn

Singlerejser med børn er for singleforældre, der har børn i alderen 2-12 år med på ferien. Større børn fra 13 år og opefter er også velkomne, men betaler voksenpris. På singlerejser med børn er du på ferie med andre singleforældre, og børnene kan møde nye legekammerater på rejsen, som også taler dansk. Det er især en fordel for de mindre børn. For det er bare sjovere at lege, når man forstår, hvad de andre siger.

På singlerejser med børn har du dit eget værelse sammen med dit barn eller dine børn. Hotellerne er nøje udvalgt med fokus på børnevenlige faciliteter som vandland, børnepool og mulighed for All Inclusive. På singlerejser med børn tilbyder vi desuden særlige aktiviteter for børnene.

Generel information om singlerejser

På alle vores singlerejser fokuserer vi på personlig service, spændende fælles oplevelser og din frihed til at vælge, hvilke aktiviteter du ønsker at deltage i.

Det er vigtigt for os, at rejsen lever op til dine forventninger. Derfor har vi et ugeprogram med oplevelser for enhver smag. Det giver dig mulighed for at vælge lige præcis de aktiviteter, der tiltaler dig. Der vil både være udflugter, hvor andre feriegæster kan deltage, og aktiviteter eksklusivt for singlerejsegruppen.

For at sikre den personlige service har vi altid en rejseleder med på vores singlerejser. Rejselederen byder velkommen allerede i lufthavnen og vil være med på de danskguidede udflugter. Rejselederen vil desuden spise sammen med deltagerne de fleste aftener. Du kan spørge rejselederen om alt, der har med ferien og rejsemålet at gøre.

Bestil i god tid

I efteråret 2014 afholdt vi vores første singlerejse til Kusadasi i Tyrkiet, og det var en stor succes. Interessen for turen var overvældende, og pladserne blev hurtigt udsolgt.

I år har vi både singlerejser til Nordcypern og Tyrkiet. Det betyder, at endnu flere kan opleve denne populære rejseform. Men vi har fortsat et begrænset antal pladser på singlerejserne. Hvis du vil være sikker på at komme med, anbefaler vi derfor, at du bestiller din rejse i god tid.

Spørgsmål om singlerejser

Har du nogen spørgsmål om vores singlerejser, er du velkommen til at kontakte os. Skriv tilinfo@turistrejser.dk eller ring til vores kundeservice på 32 12 76 76. Vi sidder klar til at hjælpe dig.